PÄÄSIVU         TULEVAT NÄYTTELYT         MENNEET NÄYTTELYT        GALLERY          INFO          KUVIA

 

Esittelyssä taiteilija Virginie Lo ja hänen lasimosaiikki taidepallonsa. Näyttely oli esillä Galleria 4-kuudessa 5.1 - 1.2.2008. Galleria 4-kuuden kautta voit tiedustella taiteilijan teoksia.

Virginie Lo’

"52+1 viikkoa Suomessa"

Galleria 4-kuudessa Virginie Lo’n tuleva tammikuun näyttely koostuu 52:sta (+ yhdestä yllätysteoksesta), joista syntyy huikea installaatio.
Jokainen mosaiikkipallo kuvaa yhtä vuoden viikkoa Suomessa. Virginie Loy haluaa tuoda näin esille ajan kulumista, ja elämän jatkuvuutta, aina, olet sitten mukana siinä tai et.

Taiteilijalta on tulossa näyttelyn yhteydessä myös uusi Suomalainen Mosaiikkikirja tammikuussa 2008, jonka kustantajana toimii Otava. Aikaisempi teos oli "Mosaiikkitöitä kotiin ja puutarhaan" Becky Paton, asiantuntijana kirjan suomennoksessa.

 

 

 

 

Virginie Lo’ on syntynyt Pariisissa v. 1964. Hän aloitti opiskelunsa v. 1986 Lontoossa B.A. European Business Administrationissa. Mosaiikkitaiteen opinnot hän aloitti v. 2001 Englannissa ja jatkoi Le Thornissa Ranskassa. Uudestaan Freskotyöllä mosaiikkitaiteilija Gary Drostlen kanssa Lontoossa.
v. 2006 Taidemosaiikki Masterikurssilla Orsonilla ( Italiassa, Venetsiassa) Suomen Kulttuurirahaston apurahalla ( Lucio Orsoni, Giulio Candussio, Anntonella Gallenda).

 

Virginie Lo’ tekee sekä mosaiikkitaidetta että tilaustyönä mosaiikkisisustusta. Hän opettaa myös mosaiikkitekniikkaa omassa studiossaan Espoossa.

 

 

 

OPETUSTYÖ

2003-2007 Via Mosaiikki, Espoo

2005 Raision Taidekoulu. Ihalankoulun freskoprojekti opetusministeriön apurahalla.

2005 Septaria Helsinki, Kassandra ry, Helsinki

 

 

JÄSENYYDET

Society of American Mosaic Artist

Taideteollisuusmuseon Ystävät ry, Suomen Taideyhdistys

 

 

 

Lisätietoa: www.viamosaiikki.com

p. 050 4616789

 

 

    Taidegalleriaan                                                                                          © Galleria 4kuus

 

     PÄÄSIVU         TULEVAT NÄYTTELYT        MENNEET NÄYTTELYT        GALLERY          INFO          KUVIA