PÄÄSIVU         TULEVAT NÄYTTELYT         MENNEET NÄYTTELYT        GALLERY          INFO          KUVIA

 

TAITEILIJA

OLLI JOKI & TYTTÄRET

Esittelyssä taiteilija Olli Joen ja hänen viiden tyttärensä taidetta, jota oli näytteillä Galleria 4-kuudessa joulun Enkelinäyttelyssä 2.-20.12.2003. Galleria 4-kuuden kautta voit tiedustella teoksia.

Olli Joki 'Sininen Enkeli'

”Niin heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus loisti heidän ympärillään, ja he peljästyivät suuresti.” (Luuk.2:9)

 

Aleksiina Joki 'Kultainen enkeli'

”Silloin Herran enkeli ilmestyi hänelle tulen liekissä keskellä orjantappurapensasta; ja hän näki, että pensas paloi ilmitulessa, mutta pensas ei kuitenkaan kulunut.” (2Moos.3:2)

 

Lidia Joki 'Enkelin katse'

”Ja kaikki jotka neuvostossa istuivat, loivat katseensa häneen, ja hänen kasvonsa olivat heistä niin kuin enkelin kasvot.” (Apt.6:15)

 

Marinka Joki 'Ilmestyminen'

Kun Gideon näki, että se oli Herran enkeli, sanoi Gideon: "Voi minua, Herra, Herra, kun olen nähnyt Herran enkelin kasvoista kasvoihin!" (Tuom.6:22)

 

Mia Joki 'Vapauteen'

Herran enkeli asettuu niiden ympärille, jotka häntä pelkäävät ja pelastaa heidät” (Ps.34:7)

 

Militza Joki 'Kultasiipinen'

”Ja minä näin enkelin seisovan auringossa, ja hän huusi suurella äänellä sanoen kaikille keskitaivaalla lentäville linnuille: ”Tulkaa, kokoontukaa Jumalan suurelle aterialle..” (ilm.19:17)

Olli Joki ja tyttäret

Olli Joki on luonut kymmeniä vuosia kestäneellä urallaan itselleen nimen, jota arvostetaan Suomessa ja Euroopassa. Hänen taiteensa on saanut kunniamainintoja, mitaleja ja laajaa arvostusta etenkin taidemaailman keskuksessa, Pariisissa. Joen värikylläiset  teokset sävähdyttävät kerta toisensa jälkeen. Jokavuotisilla näyttelyillään, osoittaa taiteensa jatkuvasti muuttuvaa linjaa.

Joella on kaunis vaimo ja viisi tytärtä, jotka ovat toimineet hänen innoittajinaan taiteenkin alalla.

 

                   takaisin                                                                                                           © Galleria 4kuus

 

 

      PÄÄSIVU         TULEVAT NÄYTTELYT         MENNEET NÄYTTELYT          GALLERY         INFO          KUVIA