PÄÄSIVU         TULEVAT NÄYTTELYT         MENNEET NÄYTTELYT        GALLERY          INFO          KUVIA

Taiteilija  JOAKIM WOLFF

Esittelyssä taiteilija Joakim Wolff ja hänen taiteensa, jota oli näytteillä Galleria 4-kuudessa 1. - 21.9.2006. Galleria 4-kuuden kautta voit tiedustella taiteilijan teoksia.

 

'My Generation'

Joakim Wolff

"BUMBACLAAT"

Bumbaclaat, jamaikalainen ilmaisu, joka tulee sanasta bloodclot (veritulppa) ja sitä  käytetään puheessa tyyliin: -That bumbaclaat idiot!

Otin bumbaclaatin näyttelyn nimeksi, koska maailma on tylppä mutta värikäs. Voimakkaat ja selkeät värit ovat minulle hyvin tärkeitä ja mielestäni vakaviinkin aiheisiin voi viitata likaisen ruskeaa ja ankean harmaata käyttämättä.

Työskentelyssäni pyrin yhdistelemään kuvanveistoa ja maalaamista veistosmaalauksiksi tai maalausveistoksiksi Rock lyriikalla höystettynä. Rock musiikista löydän usein nasevampia havaintoja maailman tilanteesta kuin päivälehtiä lukiessani.

"We walk the highwire, Putting the word out a dead lie, Catching the fight on the primetime, Whit hot guns and cold, cold lies."
-Highwire, The Rolling Stones-

I´m pushing an elephant up the stairs, I´m tossing up punch lines that were never there, over my shoulder a piano falls, Crashing to the ground"
-The great beyond, REM-

Niin, ehkäpä suurin uhka täältäpäin katsottuna tuleekin lännestä. Viime vuonna edesmennyttä toimittaja/kirjailija Hunter S. Thompsonin viimeisiä sanoja lainatakseni: -
The football season is over.

To be continued... (if you belive they put a man on the moon.)

 

                              

 

'Gekkonen'

 

 

'Apple Pie'

 

 

________________________________________________________________________________

    Taidegalleriaan                                                                                                       © Galleria 4kuus

 

     PÄÄSIVU          TULEVAT NÄYTTELYT         MENNEET NÄYTTELYT        GALLERY        INFO         KUVIA