PÄÄSIVU         TULEVAT NÄYTTELYT         MENNEET NÄYTTELYT        GALLERY          INFO          KUVIA

 

TAITEILIJA

SARI HAAPANIEMI

Villeistä väreistä ja runsaista pinnoista tunnettu Sari Haapaniemi (1965) on jo monille suomalaisille tuttu taiteilija. Galleria 4-kuudesa huipentuu Haapaniemen loistokas 50-vuotisjuhlanäyttely Unelmien aika.

Taiteilijan maalaukset hehkuvat jo useiden suomalaisten kotiseinillä, mutta myös rajojen ulkopuolella on Haapaniemen työt tuttuja monien kansainvälisten metropoli näyttelyiden vuoksi.

Värikylläisyys, runsas maalikerroksien leikittely ja elämän ilo hallitsevat kuvataiteilija Sari Haapaniemen uutta yksityisnäyttelyä Unelmien aika. Yli 30 palettiveitsellä työstettyä öljyvärimaalausta piristävät värihoidollaan katsojia 20. marraskuuta asti. Kiihkeästi ja ennakkoluulottomasti maalatut ihmisfiguurit, satumaiset kylät, lipuvat purjelaivat, kukkaloistot ja puistikot esiintyvät näyttelyssä mieltä piristävästi ja tempaavat helposti katsojan mukaan ekspressiivisesti maalattuun fantasia maailmaan. Haapaniemen 50-vuotisjuhlanättely kierros päättyy Galleria 4-kuudessa iloisen riemulliseen väritulitukseen haastaen vallitsevan kaamosajan.

  • Kaikki maailman värit ovat kauniita. Onneksi saan käyttää niitä intohimoisesti maalauksissani. Koen että saan olla etuoikeutettu, kun saan työskennellä toiveammatissani. Sari Haapaniemi toteaa ja on ehdoitta yhtä eloisa ja värikäs kuin maalauksensakin.

SARI HAAPANIEMI, Unelmien aika 24.10.-20.11.2015,

Galleria 4-kuus

 

Ilon kylä 120 X100

Haaveiden ranta 100 X 80

Unelmien päivä 80 X 100

Värikkäät unikot 100 X 80

 

 

TIEDUSTELUT TAITEILIJAN MAALAUKSISTA:

galleristi Militza Joki 040 5151 79

 

    Taidegalleriaan                                                                                                                  © Galleria 4kuus

 

   PÄÄSIVU     TULEVAT NÄYTTELYT        MENNEET NÄYTTELYT          GALLERIAN TAIDETTA        GALLERY         INFO         KUVIA